Аграрна економіка України більшою мірою залежить навіть від підвищення продуктивності підприємств (оптимізація праці, впровадження та використання спеціального обладнання тощо). Посильний внесок у цьому напрямку вже багато років робить компанія Agrohelix (Житомирська область) — виробник шнеків, транспортерів, вібросепараторів, цільнотягнутої та сегментної шнекової спіралі. До речі, Agrohelix є єдиним в Україні виробником цільнотягнутої шнекової спіралі.

Приватні фермерські господарства та аграрна промисловість України користуються спеціалізованим сільськогосподарським обладнанням, яке виробляється в компанії Agrohelix, для оптимізації низки сільськогосподарських процесів. Так, збір зернових культур значно спрощується шляхом застосування транспортувального обладнання спеціального призначення. Такими є шнековий навантажувач та шнековий транспортер. Період посівних робіт скорочується, вивільняється додатковий час та робоча сила.

Шнековий навантажувач

Шнековый погрузчик

Шнековий навантажувач використовується для:

  • безперервної роботи на елеваторах та зернових струмах завантаження/вивантаження сипких матеріалів у силоси, зерносушарки тощо;
  • переміщення сипучих матеріалів у похилому, горизонтальному та вертикальному положенні;

Шнековий транспортер

Шнековый транспортер

Шнековий транспортер використовується для:

  • постійної роботи на елеваторах та зернових токах завантаження/вивантаження сипучих матеріалів у силоси, зерносушарки та інше;
  • переміщення сипучих матеріалів у похилому, горизонтальному та вертикальному стані;

Переваги шнекових транспортерів

Преимущества шнековых транспортеров

Навантажувачі шнекового типу незамінні при транспортуванні зерна та інших легких сипучих матеріалів у горизонтальному та похилому напрямку. В основі функціонування таких пристроїв лежить принцип «архімедового гвинта». Окрім популярної базової комплектації виробник може змінювати стандартну комплектацію або виготовляти транспортер на замовлення, що дуже практично для малих аграрних підприємств та приватних фермерських господарств України. Втім, продукція українського виробника знаходить поціновувачів і в Европі.

Транспортери AgroHelix відрізняються високою стійкістю, мають регульовані кути нахилу, адаптуються під будь-який тип автоматизації, прості у використанні, обслуговуванні та ремонті. Пристрій механізму настільки простий, що несправність легко можна усунути власними силами. Транспортери мають невелику вартість та економні в експлуатації за рахунок низького споживання електроенергії. Зусиль робітників для формування зернових бортів після збирання врожаю потрібно набагато менше.

—  Затребуваність зернонавантажувачів шнекового типу пояснюється простотою конструкції, можливістю безперервної роботи та великим потенціалом у великих обсягах, що позначається на підвищенні продуктивності праці в сільському господарстві, — резюмує менеджер компанії Agrohelix (agrohelix.com.ua), яка взяла на себе місію підвищити продуктивність підприємств та покращення аграрної економіки України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *